У початок

Атлантичне узбережжя США на осінь готується до ремонтів НПЗ

З вересня по листопад два нафтопереробні заводи (НПЗ) на Атлантичному узбережжі виведуть нафтопереробні потужності до 500 тис. барелів на день (б/д), але очікується, що ринки США, які вони обслуговують, залишаться стабільними, за винятком незапланованих відключень, повідомляє Argus.

Irving Oil планує реконструкцію свого НПЗ у Сент-Джоні (штат Нью-Брансвік) потужністю 320 тис. б/д, яка, як очікується, триватиме сім тижнів, починаючи з 17 вересня. НПЗ у Сент-Джоні, найбільший у Канаді, відправляє більше половини своєї готової продукції на Атлантичне узбережжя США.

НПЗ авіакомпанії Delta Airlines потужністю 190 тис. б/д у штаті Пенсільванія, яким керує дочірня компанія Monroe Energy, проходитиме технічне обслуговування.

НПЗ Monroe повідомив покупцям палива, що планує виконувати договірні обсяги на рівні 100% розподілу під час реконструкції, але пропозиція на спотовому ринку буде обмеженою.

Інші компанії, яким належать НПЗ на Атлантичному узбережжі, не планують проводити профілактичних заходів восени.

Та оскільки запаси бензину й дизельного пального на узбережжі Атлантичного океану нижчі за середні п’ятирічні показники, незапланована зупинка НПЗ може обмежити постачання палива й підвищити ціни, причому покупці, які не мають контрактів, побачать найбільше падіння цін і доступності продуктів нафтопереробки.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти