У початок

АРМА передала «Укрнафтобуріння» в управління «Укрнафті»

ПАТ «Укрнафта» і АРМА підписали договори управління активами підприємств, які здійснюють видобувну діяльність на Сахалінському нафтогазоконденсатному родовищі. Про це повідомила прес-служба «Укрнафти».

Зокрема «Укрнафта» отримала корпоративні права в статутному капіталі підприємств ТОВ «Іст Юроуп Петролеум», ТОВ «Сахалінське», ТОВ «Сіріус-1» і ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння»,

«ПАТ «Укрнафта» приступить до управління активами після отримання від Антимонопольного комітету України дозволу на концентрацію, за яким ПАТ «Укрнафта» й Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, звернулися ще 1 червня 2023 року», — йдеться у повідомленні.

Раніше Кабінет міністрів доручив передати арештовану компанію «Укрнафтобуріння» Ігоря Коломойського з партнерами в управління «Укрнафті».

Як повідомлялося, раніше суд арештував і передав в управління АРМА корпоративні права чотирьох підприємств: ПрАТ «Укрнафтобуріння», ТОВ «Сахалінське», ТОВ «Сіріус-1» і ТОВ «Іст Юроуп Петролеум». Вони пов’язані з Ігорем Коломойським, Павлом Фуксом і Віталієм Хомутинником.

Арешт накладено в межах розслідування кримінального провадження щодо промислової розробки найбільшого в Україні розвіданого Сахалінського родовища газу, що на Харківщині.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти