У початок

«Анвітрейд» вийшов на ринок з румунською «п'ятіркою»

Також є російською мовою

Компанія «Анвітрейд» (входить до Wexler Group) вийшла на ринок дрібного гурту з пропозицією румунського бензину марки А-95. Про це enkorr повідомили в Консалтинговій групі «А-95».

Зокрема, компанія пропонує ресурс у порту «Південний» Одеської області. Ціну бензину встановлено ​​на рівні 27,40-27,50 грн/л.

«Найближчим часом з цього ресурсу буде сформовано великогуртові пропозиції», – повідомив enkorr представник компанії.

За його словами, партію румунського бензину обсягом 2,5 тис. т було імпортовано морем наприкінці минулого тижня в порт «Південний». «Це наше перше морське постачання бензинів, але ми розглядаємо подальшу роботу в цьому напрямі», – зазначив співрозмовник enkorr.

Він також розповів, що найближчим часом очікується прибуття танкера з 6 тис. т туркменського дизельного пального, а 15-20 липня – судна з 30 тис. т ДП на борту.

Нагадаємо, раніше лідер Wexler Group Петро Белз заявляв, що група планує зосередитися на морських постачаннях пального через перевалку в «Південному».

Як повідомляв enkorr, у другій половині червня компанія ОККО здійснила два морських постачання бензину А-95. Перше, об'ємом 5,8 тис. т, було постачено з Греції, друге (6 тис. Т) – з Румунії.

Довідка enkorr

Wexler Group – найбільший імпортер дизельного пального в Україну. У 2020 році група імпортувала близько 1,2 млн т дизельного пального (18,4% імпорту ДП). Основні постачання здійснювалися трубопроводом «ПрикарпатЗахідтранс», а також з терміналу в Гомелі.

З 2019 року компанія виступає оператором нафтоперевалочного терміналу в порту «Південний» – одного з найпотужніших в Україні. Група також займається постачаннями темних нафтопродуктів (мазут і бітум), мастильних матеріалів, надає охоронні й експедиторські послуги.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти