У початок

АМІС передала благодійникам пального на 1 млн грн

Австрійська мережа АЗС АМІС Energy передала 20 тис. літрів пального благодійному фонду «Razom for Ukraine». Про це йдеться у повідомленні прес-служби мережі.

Як зазначається, пальне буде використовуватися для доставки засобів тактичної медицини і зв’язку українським захисникам і захисницям, а також гуманітарних вантажів у прифронтові населені пункти водіями фонду.

«Компанія AMIC передала 20 паливних карток з грошовим лімітом 50 тис. грн кожна, що становить близько 20 тис. літрів пального і в сумі складає 1 мільйон гривень. Картки дадуть водіям Razom змогу отримати будь-яке пальне на кожній АЗС АМІК по всій Україні», — йдеться у повідомленні.

У компанії також повідомили, що в листопаді цього року «АМІК Україна» і Razom підписали меморандум про співпрацю і партнерство. Це стало початком спільного благодійного проєкту «Razom з AMIC». Передача AMIC пального стала першим етапом цього проєкту.

«AMIC і Razom планують співпрацювати далі й на інших пріоритетних напрямах: забезпечення логістики гуманітарної допомоги, підтримка соціальних проєктів і проведення спільних благодійних акцій», — додали в AMIC.

Зазначимо, з 24 лютого 2022 року, після повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну,  мережа АМІС безкоштовно передала понад 250 тис. літрів пального підрозділам ЗСУ, СБУ, Нацполіції України, Прикордонної служби України, Територіальної оборони, ДСНС, військовим адміністраціям і територіальним громадам різних областей.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти