У початок

АМКУ дозволив Parallel купити Motto

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл ТОВ «Гефест. ЛТД», яка входить у групу «Паралель», на купівлю частки в мережі АЗС Motto. Про це йдеться у рішенні комітету від 26 вересня.

«Надано дозвіл ТОВ «Гефест. ЛТД» на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Мotto Маркет», що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства», — повідомили в АМКУ

Аналогічний дозвіл «Гефест. ЛТД» отримала на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Кальміус 1».

Як повідомляв enkorr, у листопаді минулого року «Паралель-М» досягла угоди з мережею Мotto про постачання їй пального усіх марок для подальшої роздрібної реалізації.

Власником «Паралелі» є Олександр Дубинін, який придбав мережу у СКМ Ріната Ахметова 2020 року за кредитні кошти ПУМБ. На той час у мережу входило 60 АЗС, а вартість угоди оцінювалась, за даними ринкових джерел, у $30 млн. Унаслідок російського повномасштабного вторгнення мережа скоротилася до 22 АЗС, дві з яких розташовано в Одеській області.

Мережа Мotto нараховує 70 АЗС. Її основу становлять 63 АЗС, набуті внаслідок виходу зі складу мережі «БРСМ-Нафта» 2018 року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти