У початок

Amic Energy забезпечила військових 10 терміналами Starlink

Мережа АЗК Amic Energy передала Фонду Сергія Притули кошти, на які було придбано 10 терміналів Starlink для військових, повідомляє прес-служба мережі.

Гроші, як зазначається, було зібрано в рамках «12-го Тижня Австрійського кіно», який пройшов у Києві, Дніпрі, Чернівцях, Львові й Вінниці та зібрав близько тисячі глядачів.

Фестиваль проводили Посольство Республіки Австрія спільно з кінокомпанією «Артхаус Трафік», а генеральним партнером була Amic Energy.

«Ми раді, що наша участь у цьому заході допомогла не тільки привернути увагу до європейського кіномистецтва, але й підтримати важливу благодійну ініціативу»,— сказав Ґюнтер Майєр, керуючий директор і акціонер Amic Energy.

Так, компанія подвоїла суму грошей, еквівалентну касовим зборам, і спрямувала її на потреби ЗСУ.

«Цього разу усю зібрану суму пожертви було передано до Фонду Сергія Притули для придбання терміналів Starlink для військових. Обладнання вже отримала 55-та Окрема артилерійська бригада «Запорізька Січ», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, цього року мережа Amic Energy уже передала Фонду Притули 9 376 022 грн. За ці кошти закуплене й передане обладнання для 16 укриттів і медичних закладів Херсонської, Запорізької й Донецької областей у межах ініціативи «Незламна кава».

Окрім цього, з початку повномасштабного вторгнення компанія підтримує захисників України й долучається до розв’язання інших соціальних проблем, спрямувавши на ці цілі вже 112 млн грн (станом на 30.06.2024 р.).

Довідка enkorr

Amic Energy – австрійська компанія, власник мережі з 470 автозаправних станцій роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти