У початок

Amic Energy в Україні посилює команду управління

З 1 лютого 2023 року в ПІІ «Амік Україна» відбулися нові призначення. Директором з постачання і продажів нафтопродуктів став Євген Вініченко. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Паливному сектору Євген відомий як професіонал у сфері корпоративних продажів. Останні кілька років Євген також відповідав за доставку нафтопродуктів по всій мережі АЗС Amic Energy», — йдеться у повідомлені.   

Зазначається, що з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Вініченку вдалося повністю перебудувати логістику у максимально стислі терміни, налаштувати комунікації з українськими перевізниками й отримати нові контракти з іноземними компаніями, забезпечивши своєчасну доставку пального.
«Завдяки своїм чималим знанням і досвіду Євген Вініченко підсилить управління ПІІ «Амік Україна», щоб сприяти зростанню й успіху Amic Energy в цілому», — додали у компанії.

Довідка enkorr

Amic Energy — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій мобільного й роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні зі штаб-квартирою у Відні.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти