У початок

Amic Energy розпочала збір коштів ще на 25 дронів Mavic

Мережа АЗС Amic Energy розпочала збір коштів на 25 дронів DJI Mavic 3T з нічним баченням. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

Як зазначають у компанії, мережа Amic Energy і БФ Dignitas розпочали 2-й етап проєкту «Mavic від Amic», у рамках якого стартував збір коштів на 25 дронів з нічним баченням.

«Наразі розпочато збір на 25 дронів DJI Mavic 3T (Thermal), які дозволяють виявляти ворожий об’єкт навіть у нічний час або в умовах обмеженої видимості. Вони у рази підсилюють розвідну спроможність ЗСУ, не даючи ворогу сховатися. Окрім того, DJI Mavic 3T – це потужний апарат, який може безперервно літати з однією батареєю до 45 хв», – йдеться у прес-релізі.

Мета 2-го етапу проєкту – 5 млн грн, саме стільки коштують 25 дронів DJI Mavic 3T. Мережа АЗК Amic планує профінансувати їх завдяки підтримці клієнтів, перераховуючи 5 грн з кожної заправки клієнта на закупівлю дронів.

«Після двох років повномасштабного вторгнення підтримка бізнесом країни не може зупинятись. Ми постійно на зв’язку з військовими й дослухаємось до їхніх потреб. «Мавіки» з нічним баченням часто були в запитах від бригад», – каже генеральний директор «Amic Україна» Аудріс Стропус.

Як повідомляв enkorr раніше, 8-го лютого мережа АЗС Amic Energy і БФ Dignitas закінчили передачу першої партії у 100 дронів. Завдяки підтримці клієнтів мережі АЗС компанія профінансувала 7,6 млн грн й передала розвідувальні дрони DJI Mavic 3 у понад 80 військових частин.

Нагадаємо, ініціатива «Mavic від Amic» стартувала торік. За кожен чек  від заправки бензином або дизельним пальним на АЗС мережі Amic Energy 5 грн спрямовується на закупівлю дронів DJI Mavic 3.

Довідка enkorr

Amic Energy — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні.

З початку повномасштабного вторгнення компанія підтримала українську армію на понад 86,31 млн грн. Йдеться про надання понад 370 тис. л пального, придбання більше 65 одиниць спеціальних військових пристроїв і апаратного комплексу придушення каналів управління БпЛА Antidron KVSG 6+, військового одягу, бронежилетів, майже 200 туристичних обігрівачів, автомобілів, універсальних мобільних батарей Hama Supreme тощо.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти