У початок

Amic передала 100 дронів Mavic для армії

Сьогодні, 8 лютого, австрійська мережа АЗС AMIC ENERGY і благодійний фонд Dignitas оголосили про завершення передачі 100 розвідувальних дронів у рамках благодійної ініціативи «MAVIC від AMIC». Про це повідомляє прес-служба AMIC.

«Ми вдячні нашим клієнтам і партнерам за їхню підтримку в цій благодійній ініціативі», − зазначив генеральний директор AMIC UKRAINE, Аудріс Стропус.

Зазначається, що AMIC ENERGY разом із фондом поступово передавали дрони військовим у міру їх надходження в Україну. Так, перша партія − 25 мавіків − була передана до 15 листопада торік, наступна із 50 − на початку поточного року. Станом на зараз усі 100 дронів вже доукомплектували більше 80 військових підрозділів Сил безпеки й оборони.

Компанія AMIC ENERGY обіцяє продовжувати свою підтримку України в усіх напрямках і натякає на продовження благодійної ініціативи «MAVIC від AMIC».

Нагадаємо, що ініціатива «MAVIC від AMIC» стартувала торік. За кожен чек  від заправки бензином або дизельним пальним на АЗС мережі AMIC ENERGY 5 грн спрямовується на закупівлю дронів DJI MAVIC 3.

AMIC ENERGY — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти