У початок

АЕТ очікує постачання 4 тис. т туркменського дизпального

Також є російською мовою

Завтра, 28 квітня, очікується прибуття танкера Naviger-1 з Туркменбаші з 3,8 тис. т дизельного пального в Україну, повідомили enkorr учасники ринку.

За словами одного зі співрозмовників видання, одержувачем ресурсу є компанія «Альянс Енерго Трейд» – один із найбільших морських імпортерів ДП за підсумком 2020 року (124 тис. т). Кінцевий пункт прибуття ресурсу – порт «Миколаїв».

Тим часом, ще один учасник ринку повідомив enkorr, що постачання здійснюється в порт Запоріжжя для вивантаження в резервуари комбінату «Зірка».

Організатором постачань, за наявною інформацією, виступає Skywalk Trading.

Відзначимо, це друге морське постачання туркменського ДП у Миколаїв з початку року. Перша партія обсягом 2,4 тис. т прибула на адресу АЕТ у першій половині квітня.

За даними Консалтингової групи «А-95», у 2020 р. постачання туркменського ДП в Україну склали 50 тис. т (6,5% від усього обсягу морського імпорту). На «Альянс Енерго Трейд» припала третина цього ресурсу, або 18 тис. т.

Раніше директор Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн відзначав, що через затримки в постачаннях «Роснафти» квітневий баланс ринку ДП зійдеться тільки за умови постачань морем обсягом близько 150 тис. т.

Довідка enkorr

ТОВ «Альянс Енерго Трейд» засноване в 2012 р.. Компанія працює в сфері міжнародного трейдингу, велико- і дрібногуртових продажів, роблячи постачання з Росії, Білорусі, Литви, а також через морські термінали.

З 2020 року АЕТ є активним учасником тендерів на постачання нафтопродуктів найбільшим держспоживачам: «Укрзалізниці» і Міністерству оборони.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти