У початок

ADNOC постачила в Німеччину першу партію СПГ із Близького Сходу

Державна нафтова компанія Абу-Дабі ADNOC доставила до нового терміналу прийому СПГ в Німеччині першу партію скрапленого природного газу обсягом 137 тис. кубометрів, йдеться в прес-релізі компанії, розміщеному арабським виданням «Ат-Така».

«АDNOC і RWE Aktiengesellschaft (RWE) оголосили сьогодні про успішну доставку першої партії скрапленого природного газу (СПГ) з Абу-Дабі в Об'єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ) на плавучий СПГ-термінал Ельбехафен у Брунсбюттелі в Німеччині», — повідомляє видання. 

«Вироблена компанією ADNOC Gas на острові Дас в Абу-Дабі партія СПГ обсягом 137 тис. кубометрів є вантажем для нового плавучого терміналу СПГ у Брунсбюттелі й першою в історії партією СПГ, що спрямовується в Німеччину з Близького Сходу», — зазначили в компанії.

Як сказав виконуючий обов'язки генерального директора ADNOC Gas Ахмед Алебрі, «успішна доставка першої партії СПГ з Близького Сходу до Німеччини демонструє, як ОАЕ продовжують тісно співпрацювати зі своїми стратегічними партнерами у... забезпеченні безпечної, стійкої і доступної енергії... ADNOC Gas готова забезпечити подальшу доставку цього ключового палива… нашому партнеру, RWE та німецькій промисловості».

З його слів, доставленої партії вистачить для виробництва близько 900 млн кВт•год електроенергії, що достатньо для постачання близько чверті мільйона німецьких будинків протягом року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти