У початок

ADNOC Gas ОАЕ підписала 10-річну угоду про постачання СПГ з індійською GAIL

ADNOC Gas підписала 10-річну угоду про постачання 0,5 млн метричних тонн скрапленого природного газу (СПГ) на рік найбільшій в Індії компанії природного газу GAIL (India) Limited.

«Індія продовжує залишатися ключовим ринком для ADNOC Gas, і ця остання угода про постачання підкреслює нашу постійну відданість розвитку довгострокових партнерських відносин, які сприяють відповідальному споживанню енергії», — сказав Ахмед Мохамед Алебрі, виконавчий директор ADNOC Gas.

Раніше в січні міністр нафти Індії Хардіп Сінгх Пурі заявив, що споживання газу в Індії до 2030 року зросте до понад 500 млн м3 на день з нинішніх 155 млн м3 на день.

Відповідно до річного звіту GAIL за 2022/2023 рр. портфель СПГ становить близько 14 млн тонн на рік, постачальниками якого є США, Катар, Австралія й росія.

ADNOC Gas заявила, що 2023 року підписала кілька міжнародних угод про СПГ на $9,4-12 млрд (34,5-44 млрд дирхамів) з компаніями, зокрема TotalEnergies, Indian Oil Corporation і PetroChina International.

Компанія ADNOC заявила, що планує більш ніж подвоїти свої потужності з виробництва СПГ, щоб задовольнити зростаючий світовий попит через завод у Рувайсі, який має стати першим експортним підприємством СПГ у регіоні, яке працюватиме на екологічно чистій енергії.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти