В начало

Житель Кременчука організував підпільну АЗС (фото)

На Полтавщині судитимуть організатора підпільної АЗС, який налагодив продаж незаконно виготовлених пально-мастильних матеріалів. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки (БЕБ) України на своєму сайті.

Як зазначається у повідомленні, детективи територіального управління БЕБ у Полтавській області завершили досудове розслідування за фактом незаконного придбання, зберігання й збуту незаконно виготовленого пального.

Жителя Кременчука, який організував такий підпільний «бізнес», обвинувачують за ч. 1 ст. 204 й ч. 2 ст. 28 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання й збут пального, вчинене групою осіб за попередньою змовою).

«Слідство встановило 51-річного мешканця м. Кременчука, який налагодив продаж незаконно виготовлених пально-мастильних матеріалів. Чоловік закуповував пальне й зберігав його на облаштованій власноруч автозаправній станції», – повідомляє теруправління бюро.

Обвинувачений збував товар мешканцям Полтавської й сусідніх областей без спеціальних ліцензій і дозволів, кажуть детективи.

Під час санкціонованих обшуків на території міні-АЗС детективи вилучили 700 л дизельного пального й 1 250 л бензину А-95 орієнтовною вартістю 105 тис. грн.

Оперативний супровід розслідування здійснювало управління СБУ у Полтавській області. Процесуальне керівництво – Полтавська облпрокуратура.

Наразі, зазначає відділ комунікацій БЕБ, матеріали справи з обвинувальним актом скеровано до суду.

Як писав раніше enkorr, у Полтавській області 44-річний чоловік обладнав підпільну АЗС і продавав пальне без ліцензій і дозволів.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти