В начало

WOG придбав для армії 19 БпЛА Ares

Мережа АЗК WOG у межах проєкту «MEGАКАВА донатить на “крила”» профінансувала придбання 19 БпЛА Ares. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«19 комплексів БпЛА «Арес» відправляться нашим захисникам у результаті благодійного проєкту «MEGАКАВА донатить на “крила”». Завдяки кожному, хто смакував напої у благодійному горнятку, WOG передав майже 4 млн грн на 14 комплексів БпЛА «Арес» для знищення ворога», – йдеться у дописі.

А завдяки тим, хто задонатив на банку Dignitas Fund, зазначають у WOG, вдалося зібрати понад 1 млн грн ще на 2 комплекси БпЛА. Велику частину суми було акумульовано завдяки футбольним вболівальникам під час трансляцій матчів на MEGOGO.

До проєкту також долучився український стендап-комік і волонтер Василь Байдак, який разом із коміком Марком Куцеваловим зняли відеокліп на підтримку ініціативи. У такий спосіб їм вдалося зібрати кошти ще на 3 розвідувальні комплекси.

Загалом 12 комплексів БпЛА Ares уже передано захисникам, й вони успішно допомагають їм відстежувати ворожі позиції та завдавати по них нищівних ударів. Ще сім «птахів» найближчим часом передадуть захисникам, що воюють на «нулі», додали у компанії.

Як писав enkorr раніше, другий рік поспіль у цей період WOG спільно з партнерами ініціюють цей проєкт, щоб підтримати Сили оборони безпілотниками, завдяки яким вони зможуть ще ефективніше знищувати ворожі цілі на полі бою, про що enkorr повідомляв раніше.

Нагадаємо, розвідувальний безпілотний комплекс «Арес», розроблений в Україні для військових потреб тактичного рівня, довів свою ефективність у фоторозвідці місцевості з покриттям більшої квадратури з дальньої відстані для подальшої розшифровки даних, у коригуванні для FPV й підтвердження уражень, прокладанні коридорів для подальших етапів розвідувальних дій.

Він здатний заглиблюватися у тил ворога до 50 км на швидкості до 100 км/год, працювати при температурах від -15 С до +35 С, а швидкість розгортання комплексу становить 15 хв.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти