В начало

«Укртранснафта» передала армії понад 320 одиниць спецтехніки

АТ «Укртранснафта» з лютого 2022 року передала ЗСУ 321 одиницю транспортних засобів (ТЗ) і спецтехніки. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

«З початку повномасштабного вторгнення «Укртранснафта», на запит Збройних сил України, передала 321 одиницю автотранспортних засобів і спеціальної техніки», – йдеться у повідомленні.

«Наш транспорт відправився у різні куточки України для вирішення нагальних військових завдань», – кажуть у компанії.

Як зазначається, серед переданої техніки – вантажівки, спеціалізовані автобуси, дорожньо-будівельна техніка, пікапи та інші легковики, житлові автофургони й причепи.

«Наші спеціалісти сумлінно працюють над тим, щоб швидко і якісно закривати усі запити від військових. Тож кількість переданого автотранспорту не остаточна, а лише зростатиме», – додали в «Укртранснафті».

Як писав enkorr раніше, «Укртранснафта» передала армії 150 FPV-дронів та інше обладнання.

Видання також повідомляло, що АТ «Укртранснафта» придбало для потреб фронту дрони-камікадзе, квадрокоптери й інше озброєння, а торік у грудні «Укртранснафта» у відповідь на запити військових передала армії 19 квадрокоптерів, 22 дрони й 12 антидронових рушниць, у січні вже цього року – 100 лазерних цілевказівників.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти