В начало

«Укрнафта» реалізувала 40 млн л пального корпоративним клієнтам

З лютого по вересень 2023 року ПАТ «Укрнафта» було реалізовано більше 40 млн л пального у вигляді паливних карток і талонів. Про це повідомив директор «Укрнафти» Сергій Корецький на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Укрнафта» активно розвиває B2B-продажі. Йдеться про реалізацію пального найвищої європейської якості Євро-5 за паливними картками і талонами, які компанія запустила у лютому 2023 року», – пише Корецький.

З його слів, наприкінці 2022-го підприємство було змушене призупинити програму з обслуговування скретч-карток «Авіас» – компанії-емітенти не виконували зобов'язань з постачання пального й оплачувати надання послуг з обслуговування паливних карток.

«Тоді ж було прийняте рішення вивести на ринок власну карткову програму, тому що найбільша монобрендова мережа повинна сама мати власну пропозицію для B2B-сегменту і нести власну відповідальність, а не покладатися на інших», – пояснив очільник «Укрнафти», додавши, що «так з'явилася NAFTAКартка й талони «Укрнафти», і зараз можна підвести попередні підсумки цього напряму».

Один із них – із лютого по вересень 2023 року було реалізовано більше 40 млн л пального у вигляді паливних карток і талонів.

Окрім того, за той же період «компанія взяла участь у більш ніж 750 тендерах на купівлю ресурсів і це лише на майданчику Prozorro. Таким чином уже сотні компаній різної форми власності стали клієнтами нашої програми».

Зараз, зазначає Корецький, підприємство продовжує формувати команду – залучають працівників із досвідом роботи у провідних паливних компаніях України.

«Відкриті регіональні офіси продажів в Івано-Франківську, Одесі, Дніпрі, Луцьку, Хмельницькому, Вінниці, Кам'янці-Подільському, Харкові, Запоріжжі, Полтаві. На фінальній стадії – відкриття офісів у Львові, Черкасах, Мукачеві, Ужгороді», – написав Корецький.

Щодо карток NAFTAКартка, то зараз ними можна користуватися в таких мережах, як SOCAR, Shell, BVS, OST, Ovis і багатьох інших. Відповідно, картки цих мереж приймають на АЗС «Укрнафта».

«Продовжуємо розвивати державну мережу», – підсумував він.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти