В начало

Ukrnafta профінансує ФК «Нафтовик»

ПАТ «Укрнафта» надає фінансову підтримку футбольному клубу «Нафтовик». Ці кошти будуть спрямовані на утримання клубу, що допоможе відновити його діяльність у важкі часи повномасштабного вторгнення, повідомляє прес-служба підприємства.

«Підтримка ФК «Нафтовик» важлива не лише для відновлення футбольних традицій Охтирки, але й для підвищення морального духу наших співробітників», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, багато гравців команди – це працівники Ukrnafta, і їхній успіх на футбольному полі відчутно впливає на настрій і мотивацію в компанії.

«Наш футбольний клуб – це більше ніж просто команда, це символ єдності й сили нашого міста. Ми щасливі, що маємо можливість відновити цю важливу частину нашої культурної спадщини. Велика подяка Ukrnafta за підтримку, яка допоможе нам знову святкувати перемоги клубу», — каже голова первинної профспілкової організації НГВУ «Охтирканафтогаз» Ігор Біленко.

Нагадаємо, на початку липня 2024 року «Укрнафта» стала паливним партнером ФК «Шахтар». Також підприємство — генеральний партнер хокейного клубу «Тризуб» (Київ).

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти