У початок

«Укрнафта» стала новим паливним партнером «Шахтаря» (фото)

ФК «Шахтар» і ПАТ «Укрнафта» оголосили про співробітництво, в якому найбільша нафтогазовидобувна компанія України стає новим паливним партнером клубу. Про це повідомила прес-служба футбольного клубу.

У межах партнерства, як зазначається, UKRNAFTA буде представлена під час домашніх матчів «Шахтаря», у соціальних мережах клубу, також логотип UKRNAFTA буде розміщено на ігровій формі команди.

«Компанії-партнери планують регулярні спільні промоакції й розіграші для вболівальників клубу і клієнтів UKRNAFTA», – йдеться у повідомленні.

Заступник директора «Укрнафти» з комерційних питань Сергій Федоренко зазначив, що це важливий крок для його компанії, оскільки вона прагне підтримувати найкращі команди країни й сприяти розвитку спорту в Україні, особливо у цей складний час.

«Наше співробітництво з «Шахтарем» відображає спільні цінності: прагнення до досконалості, амбітність і постійний рух уперед. ФК «Шахтар» обирає пальне абсолютної якості від UKRNAFTA, що є ще одним підтвердженням високих стандартів нашої продукції», — зазначив він.

Нагадаємо, до цього паливним партнером футбольної команди була мережа «БРСМ-Нафта».

Довідка enkorr

ПАТ «Укрнафта» – найбільша нафтовидобувна компанія України. Веде видобуток на території Сумської, Полтавської, Чернігівської, Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Дніпропетровської й Харківської областей. Монобрендова мережа UKRNAFTA налічує 545 АЗК майже в усіх регіонах України.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти