В начало

«Укрнафта» придбала для фронту розвіддрони на 12,6 млн грн

ПАТ «Укрнафта» профінансувало придбання для військових розвідувальних безпілотників на 12,6 млн грн. Про це повідомляє директор компанії Сергій Корецький на своїй сторінці у Facebook.

«Укрнафта» продовжує підтримувати Сили оборони. Спільно з БФ «Повернись живим» ми передали комплекси розвідувальних БпЛА для батальйону К2 54 ОМБр. Наш внесок — 12,6 млн грн», – написав Корецький.

Як зазначається, у кожен із комплексів входять по два денних і нічних борти, а також усе необхідне додаткове обладнання.

«Вони здатні підійматися на 1000 м, а 10-кратний зум не дозволить ворогу сховатися від пильних очей у будь-який час доби», – зазначають в «Укрнафті».

Як писав enkorr раніше, «Укрнафта» у вересні виділила 50 млн грн на обладнання для армії, а також профінансувала придбання для військових тепловізійних коптерів і дронів, задонативши на ці цілі 10 млн грн.  

Нагадаємо, тільки 2023 року компанія виділила майже 1,3 млрд грн на закупівлю пікапів, бронетехніки, дронів та іншого потрібного захисникам обладнання.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти