В начало

«Укрнафта» підписала з API Меморандум про взаєморозуміння

ПАТ «Укрнафта» започаткувало співпрацю з The American Petroleum Institute, організацією, яка представляє всі сегменти американської нафтової й газової промисловості. Про це повідомляється на сторінці компанії у мережі Facebook.

«Це найбільш стратегічний крок для національної нафтовидобувної галузі за довгі роки її існування», – написав у Facebook директор «Укрнафти» Сергій Корецький.

Зараз API представляє всі сегменти американської нафтової й газової промисловості. Близько 600 членів організації виробляють, переробляють і розподіляють більшу частину енергії в США, а також беруть участь у програмі API Energy Excellence, яка прискорює прогрес у сфері охорони навколишнього середовища і безпеки шляхом впровадження нових технологій і прозорого звітування.

«Українська нафтогазова галузь теж має славну історію, потужний досвід та великі перспективи розвитку. Однак при цьому ми завжди були залежні від радянського, російського та білоруського обладнання, – пояснює Корецький. – Меморандум з API має змінити це остаточно. Підписана угода підтверджує зобов’язання обох сторін посилювати енергетичну незалежність України та її відхід від російських стандартів, обладнання й операцій». 

Зі слів Корецького, відтепер «Укрнафта» зможе обмінюватися інформацією про програми, плани розвитку стандартів і передового досвіду, що дасть можливість розуміти, як буде розвиватися світ, і що потрібно робити компанії, щоб бути на одній хвилі з бенчмарками, які рухають прогрес у нафтогазовій галузі.

Як зазначають у компанії, підписаний меморандум – один із ключових проєктів її трансформації, який дозволить посилювати енергетичну незалежність України й залучити до розвитку української нафтової промисловості найкращі зразки світових технологій.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти