В начало

«Укргазвидобування» передасть Харкову міні-ТЕС на 4 МВт

Харків отримає від АТ «Укргазвидобування» (УГВ) газопоршневу когенераційну установку (міні-ТЕС). Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Укргазвидобування» передасть Харкову газопоршневу енергетичну установку потужністю 4 МВт», – йдеться у повідомленні.

«До НАК Нафтогаз України звернувся харківський міський голова Ігор Терехов із проханням допомогти забезпечити місто-мільйонник тепловою енергією за умов постійних цілеспрямованих обстрілів. Ми розуміємо соціальну важливість цього прохання. Маючи на балансі обладнання, яке може бути передане Харкову без негативних технологічних наслідків для УГВ, ми повинні допомогти місту вистояти», – розповів очільник групи «Нафтогаз», частиною якої є УГВ, Олексій Чернишов.

Зазначена газопоршнева енергетична установка має такі основні характеристики: електрична потужність – 3,5 МВт, теплова потужність – 3,2 МВт, напруга – 10 кВ.

«Сподіваюся, газопоршнева енергетична установка хоч трішки згладить важкі воєнні будні харків’ян і допоможе якісніше пережити наступну зиму», – додав керівник УГВ Олег Толмачов. 

Як писав enkorr раніше, мережа АЗК ОККО передала у Харківську область 70 тис. л пального для генераторів на об’єкти критичної інфраструктури.

Видання також повідомляло, що «Укрнафта» виділила 20 млн грн і 50 тис. л пального для підтримки Харкова й області, а також знизила ціни на бензин А-95 і дизель на своїх АЗК у регіоні.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти