В начало

У Запоріжжі суд зобов’язав підрядника повернути кошти за ненадане пальне

У Запоріжжі суд визнав вимоги посадовців департаменту освіти повернути їм майже 400 тисяч гривень за бензин, який вони не отримали. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на офіційному сайті міста з посиланням на обласну прокуратуру.  

Так, рішенням Господарського суду Запорізької області задоволено позов прокуратури про повернення підрядником департаменту освіти міськради понад 380 тисяч грн і майже 45 тис гривень неустойки, зазначають у прес-службі облпрокуратури.

«Рішенням суду підтверджено, що за результатами публічних закупівель між департаментом і приватним товариством-підрядником укладено договір про постачання бензину й дизельного палива. Попри те, що департамент перерахував постачальнику обумовлені договором бюджетні кошти, підрядник своїх зобов’язань не виконав», – повідомляють в обласній прокуратурі.

Як з’ясувалося пізніше, при спробі заправки автотранспорту посадовців пальне не було отримано через блокування талонів.

«Після набрання рішенням законної сили прокуратурою буде вжито заходів щодо його реального виконання», – зазначають в прокуратурі.

Нагадаємо, на Запоріжжі відправили за грати чоловіка, який допомагав мелітопольській окупаційній владі продавати талони на пальне з КП.

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти