В начало

У вихідні росія двічі атакувала Кременчуцький НПЗ

У неділю, 28 січня, росія вдруге атакувала промисловий об'єкт у Кременчуцькому районі. Про це повідомляє голова Полтавської ОВА Філіп Пронін на своєму телеграм-каналі. Ймовірно, йдеться про Кременчуцький НПЗ. 

«Другий день поспіль ворог атакував Полтавщину. За попередньою інформацією знову є влучання в промисловий обʼєкт у Кременчуцькому районі. Подробиці згодом», – повідомив Пронін.

Люди не постраждали.

Як повідомляв Пронін у суботу, 27 січня, ворог атакував Полтавщину двома ракетами «Іскандер-М», було «влучання у промисловий обʼєкт на території Кременчуцького району, що спричинило пожежу».

На ліквідації пожежі, яка охопила понад 1000 м², працювало більш як півтори сотні рятувальників й майже 50 одиниць техніки. У ліквідації пожежі брали участь і спеціалісти з сусідніх областей.

Постраждалих немає. 

Як повідомляв enkorr раніше, окупанти атакували безпілотниками Кременчуцький НПЗ вночі на 1 листопада, а також у ніч на 20 вересня.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни понад 30 нафтобаз і нафтопідприємств України було уражено ракетними обстрілами, ворог постійно тримає їх під прицілом і щомісяця атакує 3-4 об’єкти.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти