В начало

У Києві припинено діяльність 5 незаконних АЗС – БЕБ

Бюро економічної безпеки (БЕБ) припинило у Києві діяльність 5 незаконних автозаправних станцій, які продавали пальне без ліцензій. Про це БЕБ повідомляє на своєму сайті.  

«Детективи Бюро економічної безпеки України викрили групу осіб, які організували незаконну діяльність з виготовлення пального з нафтопродуктів невідомого походження, без відповідних дозвільних документів. Бензин і дизель продавали через мережу підконтрольних автозаправних станцій у Києві», – йдеться у повідомленні.

Як зазначає прес-служба бюро, детективи БЕБ провели обшуки на території столичних АЗС і вилучили 22 тонни рідини з характерним запахом пального. Також було демонтовано обладнання автозаправних станцій.

Орієнтовна вартість вилучених нафтопродуктів становить близько 1 млн грн, вартість вилученого обладнання – понад 4 млн грн.

Наразі здійснюються необхідні слідчі дії, встановлюється повне коло осіб, причетних до злочину, й інші нелегальні АЗС.

Досудове розслідування за ч.ч. 1, 2 ст. 204 КК України здійснюють детективи Головного підрозділу детективів БЕБ за оперативного супроводу співробітників департаменту внутрішньої безпеки і захисту працівників БЕБ.

Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Офісу генерального прокурора.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти