В начало

У березні Unimot Group запропонує своїм клієнтам дизельне пальне HVO

У відповідь на глобальні виклики, пов’язані зі зміною клімату, і, отже, на потребу компаній скоротити викиди вуглекислого газу в ланцюжках створення вартості Unimot Group запропонує своїм клієнтам дизельне пальне HVO, повідомили в компанії.

Наразі група запропонувала своїм клієнтам спеціальну суміш дизельного масла з низьким рівнем викидів, що містить складні ефіри й HVO. Дизельна паливна суміш доступна в різних пропорціях, зокрема з HVO, відповідно до чинних норм, дозволяє клієнтам ефективно зменшити викиди свого бізнесу.

З березня 2024 року Unimot Paliwa, компанія Unimot Group, розширює свою пропозицію пального 100% дизелем HVO, викиди якого дозволяють скоротити до 94% CO2 порівняно з традиційним дизелем B0.

HVO, тобто гідроочищена рослинна олія, є різновидом синтетичного відновлюваного альтернативного палива, призначеного для дизельних двигунів. Його отримують у сучасних процесах нафтопереробки в результаті гідрокрекінгу або гідрогенізації рослинної олії або тваринних жирів за допомогою водню і каталізаторів в умовах високої температури і тиску.

«Як незалежна мультиенергетична капітальна група й лідер серед незалежних імпортерів рідкого і газоподібного палива в Польщі, ми постійно моніторимо ринок біопалива та аналізуємо інноваційні технології, щоб адаптувати нашу продукцію до поточних потреб транспортних секторів економіки. Вже у березні ми розширюємо нашу пропозицію палива з низьким рівнем викидів, включивши 100% дизельне пальне HVO, що є частиною реалізації стратегії декарбонізації компаній, які користуються послугами транспортного сектору», — каже Роберт Бжозовскі, віцепрезидент правління з торгівлі Unimot.

Використання HVO стає особливо важливим у контексті ринкових і нормативних вимог, таких як пакет Fit for 55 і директива CSRD. Ці норми передбачають скорочення викидів CO2 у Європейському Союзі щонайменше на 55% до 2030 року, а також накладають на компанії зобов'язання звітувати про сталий розвиток. Крім того, в умовах обмеженої широкомасштабної доступності електричних і водневих вантажівок впровадження дизельного пального з додаванням HVO або 100% HVO дає клієнтам з транспортного сектору змогу ефективно зменшити вуглецевий слід своєї діяльності.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти