В начало

AMIC передав військовим 25 дронів Mavic 3Т

Мережа АЗК AMIC передала на фронт ще 25 дронів DJI Mavic 3T. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.   

«АЗС AMIC Energy й благодійний фонд Dignitas оголосили, що наступні 25 дронів DJI Mavic 3T (Thermal) уже передано ЗСУ в межах ініціативи Mavic від AMIC», – йдеться у прес-релізі.

Як повідомляв enkorr, австрійська мережа АЗС AMIC Energy разом з БФ Dignitas продовжують спільну благодійну ініціативу, спрямовану на забезпечення Збройних Сил України сотнею дронів для Перемоги.

Після закінчення передачі першої сотні дронів DJI Mavic 3 на початку лютого AMIC Energy й Dignitas оголосили про продовження ініціативи. Збір розпочали з 25 дронів DJI Mavic 3T (Thermal), які дозволяють виявляти ворожий об’єкт навіть у нічний час або в умовах обмеженої видимості.

Ці дрони нічного бачення, зазначає директор БФ Люба Шипович, «виконують функцію очей військових вночі або за умов важкої видимості, відповідно допомагаючи скерувати оборонні дії».

«Ми постійно підтримуємо зв’язок з військовими частинами, аби бути в курсі поточних потреб. «Мавіки» з нічним баченням найчастіше згадувались у переліку найнеобхіднішого обладнання, – каже генеральний директор ПІІ «АМІК Україна» Аудрис Стропус. – Завдяки нашим клієнтам нам вдалось у короткі строки закупити 25 нічних дронів на суму 5 млн грн».

З його слів, мережа АЗК й надалі спрямована продовжувати свою підтримку.

Як зазначають у прес-службі AMIC, підтримати проєкт можна, заправившись на всіх АЗС AMIC Energy бензином або дизельним пальним, а 5 грн з кожного клієнта компанія перерахує на закупівлю сотні дронів DJI Mavic 3 (різних варіацій) для ЗСУ.

Нагадаємо, 4 березня мережа АЗС AMIC з БФ Dignitas оголосили продовження ініціативи й нову мету кампанії – 25 дронів нічного бачення DJI Mavic 3T. На цю мить завдяки підтримці клієнтів мережі компанія профінансувала 12,6 млн грн й передала розвідувальні дрони у понад 90 військових підрозділів Сил безпеки й оборони. Також, за підсумками 2023 року, загальна сума податків і зборів, сплачених AMIC Energy в Україні, становила майже 1,5 млрд грн (включно з податками при імпорті товарів на митну територію України).

Довідка enkorr

AMIC Energy — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні.

З початку повномасштабного вторгнення ПІІ «АМІК Україна» забезпечила військових, волонтерів і благодійних організацій на понад 92,1 млн грн. Йдеться про понад 370 тис. л пального, 125 DJI Mavic 3 (різних варіацій), понад 65 одиниць спеціальних військових пристроїв і апаратний комплекс придушення каналів управління БПЛА ANTIDRON KVSG 6+, військовий одяг і бронежилети, майже 200 туристичних обігрівачів, автомобілі, універсальні мобільні батареї Hama Supreme тощо.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти