В начало

TotalEnergies купує частку турецької Ronesans

TotalEnergies придбала 50% акцій турецької енергокомпанії Ronesans Enerji й уклала угоду про спільну розробку проєктів у секторі відновлюваних джерел енергії в Туреччині, випливає з прес-релізу на сайті французької компанії.

«TotalEnergies підписала угоду з компанією Ronesans Holding про придбання 50% акцій Ronesans Enerji і спільну розробку через це спільне підприємство проєктів у галузі відновлюваних джерел енергії в Туреччині, яка є вільним ринком електроенергії, що розвивається», — повідомляється в релізі.

Турецька компанія має у своєму розпорядженні низку гідроенергетичних об'єктів сумарною потужністю 166 мегават (МВт), а також вітрові, сонячні й акумуляторні енергетичні об'єкти загальною потужністю понад 700 МВт, уточнюється в повідомленні.

Використовуючи досягнення TotalEnergies у галузі сухопутної сонячної й вітрової енергетики разом зі знанням Ronesans місцевого ринку, турецька компанія ставить перед собою завдання виробляти 2 гігавати (2000 МВт) відновлюваної енергії до 2028 року, пише TotalEnergies. Воно реалізовуватиметься шляхом безпосереднього продажу на ринку або укладання угод про постачання електроенергії, додається у релізі.

Французька TotalEnergies – одна з найбільших енергетичних компаній у світі. Працює у більш ніж 130 країнах, видобуває нафту й газ у Європі, на Близькому Сході й у Північній Африці, в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, а також у Північній і Південній Америці. Штат співробітників налічує близько 100 тисяч чоловік.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти