В начало

Американські бурильники скорочують кількість працюючих установок

Американські енергетичні компанії другий тиждень поспіль скорочують кількість нафтових і газових бурових установок, що працюють, зокрема найглибшу нафтову платформу з початку червня, повідомляє енергетична компанія Baker Hughes у своєму звіті.

Кількість нафтових і газових бурових установок, ранній показник майбутнього видобутку, за тиждень упала на шість — до 669 — станом на 21 липня, що є найнижчим показником із березня 2022 року.

Це також був 11-й раз за останні 12 тижнів, коли бурильники різали бурові установки.

Нафтові вишки в США цього тижня впали на сім — до 530, що є найнижчим показником із березня 2022 року, тоді як кількість газових вишок упала на дві — до 131.

Компанія Baker Hughes повідомила, що бурильники відрізали чотири бурові установки в пермському періоді в Західному Техасі й східному Нью-Мексико, найбільшому в країні пласті сланцевої нафти, в результаті чого загальна кількість бурових установок скоротилася до 333. Вони також скоротили дві бурові установки на Eagle Ford, в результаті чого загальна кількість у сланцевому басейні Південного Техасу скоротилася до 57 бурових установок. Це найнижчий показник в обох басейнах із квітня 2022 року.

Постачальник даних Enverus, який публікує власні дані про кількість бурових установок, повідомив, що бурильники додали п’ять бурових установок за тиждень, що закінчився 19 липня, збільшивши загальну кількість до 733. Проте загальна кількість бурових установок знизилася приблизно на сім за останній місяць і на 15% менше, ніж торік. 

Baker Hughes і конкуренти Halliburton і SLB цього тижня попередили про слабкість сланцевої діяльності в США, оскільки виробники жорстко стримували витрати після спаду 2020 року й через зниження цін на нафту і газ.

Ф’ючерси на нафту в США CLc1 цього року впали приблизно на 4% після зростання приблизно на 7% 2022 року. Тим часом ф’ючерси на газ у США NGc1 цього року впали приблизно на 40% після зростання приблизно на 20% торік. Видобуток сланцевої нафти й газу в США впаде в серпні вперше з грудня, повідомляє Управління енергетичної інформації США (EIA) у своєму щомісячному звіті про продуктивність буріння цього тижня.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти