В начало

Суд виніс вирок чоловіку, який викрав мірник для пального на WOG

Чоловік поцупив на автозаправній станції WOG мірник для пального. Своїми діями він завдав АЗК збитків на загальну суму 5 412 грн.

Про це йдеться у вироку Здолбунівського районного суду Рівненської області, опублікованому 15 липня 2024 року, повідомляє видання «Інформатор».

Як зазначається, 8 травня 2024 року чоловік викрав з території автозаправного комплексу WOG мірник для вимірювання пального вартістю 5 412 грн, чим спричинив ТОВ «Вест Петрол Маркет» майнову шкоду на цю суму. На судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, погодившись із вартістю викраденого майна й підтвердивши встановлені судом обставини події, у скоєному кається.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України й призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком 5 років.

На підставі ст. 75 ККУ його звільнили від покарання з умовою, якщо він протягом року не вчинить нового кримінального правопорушення і виконає покладені на нього обов'язки періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти його про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Також із громадянина на користь держави стягнуть витрати на залучення експертів на загальну суму 1 514 грн. 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти