В начало

Справа про пальне Курченка: під варту взяли ексчиновника Горбунова

Одного зі співучасників схеми заволодіння арештованими нафтопродуктами на майже мільярд гривень залишили під вартою з альтернативою внесення застави у понад 9 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП).

Зазначається, що 15 лютого слідчий суддя ВАКС за клопотанням детективів НАБУ, погодженим прокурором САП, застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення понад 9 млн грн застави одному зі співвиконавців злочинної організації, а саме колишньому заступнику директора державного підприємства.

За даними джерел «Економічної правди» у правоохоронних органах, йдеться про Олександра Горбунова. Раніше ми писали, що Горбунов пов’язаний із бізнесменом Сергієм Тищенком, якого теж заарештували у цій справі.

«У разі внесення застави на підозрюваного буде покладено відповідні процесуальні обов’язки», — додали в САП.

Нагадаємо, зранку 12 лютого Служба безпеки і Національне антикорупційне бюро прийшли з обшуками до колишнього народного депутата Сергія Пашинського у справі про націоналізацію нафтопродуктів олігарха Курченка.

Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура заявили, що спільно з СБУ викрили схему заволодіння нафтопродуктами, через які держава зазнала 967 млн грн збитків.

Про підозру зокрема повідомили колишньому народному депутату, т.в.о. глави Адміністрації президента 2014 року Сергію Пашинському.

ВАКС обрав запобіжний захід бізнесмену Сергію Тищенку у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 363,36 млн грн застави. Його підозрюють у співорганізації разом з екснардепом Сергієм Пашинським заволодіння арештованими нафтопродуктами на майже 1 млрд грн.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти