В начало

Щотижневий експорт СПГ із США збільшився на 4%

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США зріс за тиждень, що закінчився 14 лютого, порівняно з тижнем раніше.

У своєму щотижневому звіті про природний газ агентство повідомило, що 26 СПГ-вантажівок відправилися з заводів США у період з 8 по 14 лютого, що на два судна більше, ніж тижнем раніше.

Крім того, загальна місткість цих суден СПГ становить 90 млрд кубічних футів, повідомляє EIA з посиланням на дані про доставку, надані Bloomberg Finance.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні обсяги постачань природного газу на експортні термінали СПГ США зросли на 4% (0,5 млрд куб. футів/добу) за тиждень і становили в середньому 13,8 млрд кубічних футів/добу.

Постачання природного газу на термінали у Південній Луїзіані скоротилися на 1% (0,1 млрд куб. футів на день), до 9,1 млрд куб..

Агентство повідомило, що найбільше зростання в Південному Техасі відбулося на СПГ-терміналі Корпус-Крісті в Ченьєрі, де надходження природного газу зросли на 28% (0,5 млрд куб. футів на день) за тиждень після зниження на аналогічний обсяг минулого звітного тижня.

Постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися й перебувають на рівні 1,2 млрд куб. футів/добу.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив вісім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті надіслав три вантажі протягом минулого тижня.

СПГ-термінал Cameron компанії Sempra Infrastructure відправив п’ять вантажів, тоді як термінал СПГ Calcasieu Pass компанії Venture Global, термінал СПГ Freeport і термінал на острові Ельба відвантажили по три вантажі протягом цього періоду.

Також СПГ-термінал Cove Point відвантажив один вантаж, повідомили у відомстві.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти