В начало

Щотижневий експорт СПГ США зріс до 28 вантажів

Заводи зі скраплення в США відвантажили 28 вантажів скрапленого природного газу (СПГ) за тиждень, що закінчився 10 січня, тоді як постачання природного газу на ці термінали зросли на 1% порівняно з тижнем раніше.

EIA у своєму щотижневому звіті, посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, стверджує, що загальна місткість цих 28 суден СПГ становить 100 млрд куб..

Агентство не опублікувало свого щотижневого звіту протягом двох попередніх тижнів через свята. Протягом тижня з 14 по 20 грудня 2024 року термінали США відвантажили 22 вантажі СПГ.

Згідно з даними S&P Global, середні постачання природного газу на експортні термінали СПГ США зросли на 0,1 млрд. куб..

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані скоротилися на 1% (0,1 млрд куб. футів/добу) до 9,2 млрд куб. футів/добу, тоді як постачання природного газу на термінали в Південному Техасі зросли на 5,4% (0,2 млрд куб. футів/добу) – до 4,4 млрд куб. футів/добу.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив вісім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті відправив чотири партії протягом періоду, що розглядається.

Термінали LNG Freeport компанії Calcasieu Pass й компанії Venture Global відправили по чотири вантажі, а термінал LNG компанії Cameron компанії Sempra Infrastructure і термінал Elba відправили по три вантажі протягом минулого тижня.

Також СПГ-термінал Cove Point відвантажив два вантажі.

Одне судно СПГ вантажопідйомністю 3 млрд куб. футів пришвартувалося для розвантаження на терміналі Everett LNG у Бостон-Харборі в Массачусетсі з 4 по 10 січня, повідомляє агентство.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти