В начало

Щотижневий експорт СПГ США впав до 20 вантажів

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США впав за тиждень, що закінчився 23 серпня, порівняно з попереднім тижнем. Про це повідомляє LNG Prime.

У своєму щотижневому звіті про природний газ агентство повідомило, що 20 СПГ-вантажів вирушили з заводів США в період з 17 по 23 серпня, що на чотири вантажі менше, ніж тижнем раніше.

Крім того, загальна місткість цих суден СПГ становить 72 млрд кубічних футів, повідомляє EIA з посиланням на дані про доставку, надані Bloomberg Finance.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні обсяги постачань природного газу на експортні термінали СПГ США знизилися на 2,8% (0,3 млрд куб. футів на день) за тиждень і становили в середньому 11,9 млрд куб. футів на день.

Постачання природного газу на термінали в Південному Техасі скоротилися на 5% (0,2 млрд кубічних футів на день), до 3,7 млрд кубічних футів на день, тоді як постачання на термінали в Південній Луїзіані знизилися на 2,1% (0,2 млрд кубічних футів на день), до 7,1 млрд кубічних футів на день.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися й перебувають на рівні 1,1 млрд куб. фут./добу.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив сім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті надіслав три партії протягом минулого тижня.

Термінали LNG Freeport і термінали Cameron LNG компанії Sempra відправили по три вантажі, а Calcasieu Pass компанії Venture Global відправив два вантажі.

Крім того, термінал Cove Point LNG і термінал на острові Ельба відправили по одному вантажу протягом минулого тижня, повідомляє агентство.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти