В начало

QatarEnergy уклала 20-річний контракт на постачання СПГ до Індії

QatarEnergy уклала 20-річну угоду про купівлю-продаж СПГ із Petronet LNG Limited на постачання 7,5 млн тонн СПГ на рік, призначеного для Індії. Про це повідомили у катарській компанії.

Відповідно до умов угоди, законтрактовані обсяги СПГ з Катару доставлятимуться з танкерів на термінали по всій Індії, починаючи з травня 2028 року.

“Ця угода є ще однією ключовою віхою у давньому енергетичному партнерстві між Катаром і Індією й приурочена до 20-річчя першої поставки СПГ до Індії, − зазначив міністр у справах енергетики, президент і головний виконавчий директор QatarEnergy, Його світлість Саад Шеріда Аль-Каабі. − Ми вважаємо, що ця нова угода ще більше зміцнить відносини з Індією і підтримає її бачення збільшення частки природного газу в її енергетичному балансі”.

Petronet вперше уклала угоду з Катаром 1999 року на постачання 7,5 млн тонн СПГ на рік. 2015-го була ще одна угода про постачання додатково 1 млн тонн СПГ на рік, що збільшило загальний річний обсяг довгострокових контрактів між двома сторонами до 8,5 млн тонн на рік.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти