В начало

QatarEnergy постачатиме конденсат компанії ENOC

Компанія QatarEnergy оголосила про укладання десятирічної угоди про постачання до 120 млн барелів конденсату національній нафтовій компанії ОАЕ (ENOC), повідомляє прес-реліз QatarEnergy.

"Угода була підписана компанією QatarEnergy від імені Qatar Petroleum for Sale of Petroleum Products Company Ltd. (QPSPP, дочірня компанія — ред.) і ENOC Supply & Trading LLC, дочірньою компанією ENOC. Десятирічний договір про продаж передбачає постачання групі ENOC до 120 млн барелів конденсату, починаючи з липня 2023 року", — йдеться у релізі.

Уточнюють, що умови угоди дозволяють сторонам надалі збільшити обсяги конденсату за контрактом, оскільки очікують, що після введення в експлуатацію проєктів розширення родовищ North Field East (NFE) та North Field South (NFS) з Катару експортуватимуть додатковий обсяг конденсату.

Також наголошують, що угода підкреслює стратегію QatarEnergy щодо налагодження прямих продажів кінцевим споживачам і побудови стратегічних ділових відносин і співробітництва.

QatarEnergy контролює всі складові нафтового сектору Катару, включаючи розвідку, видобуток, переробку, транспортування й зберігання.

ENOC (The Emirates National Oil Company) — національна нафтова компанія Об'єднаних Арабських Еміратів, заснована 1993 року об'єднанням кількох націоналізованих нафтогазових компаній країни.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти