В начало

Правоохоронці припинили діяльність нелегальної АЗС на Одещині

В Ізмаїльському районі Одеської області поліцейські вилучили з незаконного обігу понад дві тонни пального, яке реалізовувала жителька Кілійської ОТГ на підпільній автозаправній станції. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті головного управління Національної поліції в Одещини.  

Як зазначається у повідомленні, викрили громадянку дільничні офіцери поліції під час відпрацювання території обслуговування. Правоохоронці з’ясували, що та облаштувала орендоване гаражне приміщення під своєрідну АЗС і в незаконний спосіб торгує бензином.

Зі слів начальника відділу превенції Ізмаїльського районного відділу поліції В’ячеслава Станчева, з імпровізованої заправки поліцейські вилучили понад дві тонни пального на загальну суму близько 100 тисяч гривень. А щодо реалізаторки, яка порушила порядок провадження господарської діяльності й торгувала без відповідної ліцензії, склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) КупАП.

«Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних унаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення», – пояснив В’ячеслав Станчев.

Наразі, зазначають правоохоронці, адміністративні матеріали спрямовано в суд, а бензин до його рішення передали на тимчасове зберігання підприємству «Клест ЛТД».

Як відомо, на Київщині судитимуть власника двох нелегальних АЗС.

Як повідомляв раніше enkorr, на столичному ринку почали з’являтися нелегальні паливні заправки, причому редакція видання отримує сигнали про масове відкриття нелегальних станцій по всій території України.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти