В начало

Польські фермери знову блокують пункт пропуску «Угринів–Долгобичув»

Ускладнено рух вантажівок на кордоні з Польщею перед пунктом пропуску «Угринів–Долгобичув». Про це повідомила Київська митниця Держмитслужби.

«За інформацією польської сторони, сьогодні вранці, 2 квітня, на території Польщі перед пунктом пропуску «Угринів–Долгобичув» поновилося блокування руху вантажного транспорту», — зазначили на митниці.

За попередньою інформацією, пропуск порожнього вантажного транспорту вагою від 7,5 т буде заблоковано на виїзд з України, вантажні транспортні засоби вагою до 7,5 т на вʼїзд в Україну будуть пропускати по 1 на годину.

Автобуси й легкові автомобілі перетинають державний кордон України без перешкод.

Нагадаємо, 28 березня польські протестувальники тимчасово призупинили блокувати рух вантажівок в обох напрямках на пункті пропуску «Угринів–Долгобичув».

Увечері 21 березня польські фермери призупинили акцію протесту на прикордонному пункті пропуску «Зосин–Устилуг». За день до цього вони припинили блокувати рух вантажівок біля пункту пропуску «Медика–Шегині». Після цього, станом на 28 березня, залишалися заблокованими пункти пропуску «Ягодин», «Рава-Руська» й «Угринів».

Нагадаємо, 9 лютого польські фермери розпочали блокаду трьох пунктів пропуску на кордоні з Україною, з 12 лютого протести поширилися ще на два пункти пропуску, зокрема «Зосин–Устилуг». Із 16 лютого польські аграрії блокували вже шостий пункт пропуску для руху вантажівок.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти