В начало

Поліція Львівщини викрила злочинців, які крали пальне з нафтопроводу

Правоохоронці припинили у Львівській області злочинну діяльність угруповання з трьох чоловік, які викрадали пальне з нафтопроводу. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на ФБ-сторінці Національної поліції.   

«Оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області спільно зі слідчими обласної поліції припинили злочинну діяльність угруповання, яке викрадало пальне з нафтопроводу й використовувало його для власних потреб і продавало близькому оточенню», – йдеться у повідомленні департаменту стратегічних розслідувань Нацполу.

За даними правоохоронців, до угруповання входило три чоловіка, всі – мешканці Самбірського району Львівщини. Зловмисники зробили врізку у нафтопроводі, а резервуар для зберігання пального закопали неподалік у лісі.

На «справу» виходили зазвичай уночі. Після наповнення резервуара дизпальне переливали у пластикові бочки й перевозили мікроавтобусом до місця свого приживання. За один «вихід» могли викрасти до двох тонн дизельного пального.

Як зазначають в НП, уночі з 6 на 7 серпня поліцейські затримали одного з фігурантів під час чергової крадіжки пального з нафтопроводу. Чоловік устиг наповнити резервуар двома тоннами дизпалива.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Після проведення процесуальних заходів вирішуватиметься питання про повідомлення підозри і його спільникам.

Заходи з викриття протиправної діяльності групи осіб проводилися спільно з працівниками служби безпеки АТ «Укртранснафта» під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури.

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти