В начало

Petrobras скоротила видобуток нафти на 7% у третьому кварталі

Бразильська державна нафтова компанія Petrobras (PETR4.SA) заявила, що її видобуток сирої нафти в третьому кварталі впав на 6,8% порівняно з аналогічним періодом минулого року, повідомляє Reuters.

Згідно з заявою Petrobras, Petroleo Brasileiro SA, як офіційно називається компанія, видобувала 2,115 мільйона барелів на день (б/д) у період з липня по вересень.

Бразилія — найбільший виробник нафти й газу в Латинській Америці, вона випереджає інших великих регіональних постачальників нафти (Мексику, Колумбію і Венесуелу).

Враховуючи видобуток природного газу, бразильський нафтовий гігант щодня виробляв у середньому 2,644 мільйона барелів нафтового еквівалента, що на 6,6% менше, ніж у тому ж кварталі торік.

У компанії пояснили зниження видобутку його скороченням на родовищах Atapu і Sepia, зупинкою роботи на своєму підрозділі FPSO Capixaba,

Близько 73% виробництва Petrobras припадає на так звані передсоляні родовища Бразилії багатого нафтою морського регіону біля південно-східного узбережжя Атлантичного океану. У тому ж кварталі торік 71% видобутку нафти компанією припадало на ту саму область.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти