В начало

Байден має намір зробити все для зниження цін на бензин у США — Білий дім

Адміністрація президента США Джо Байдена націлена задіяти всі ресурси, щоб досягти подальшого зниження цін на бензин на внутрішньому ринку. Про це йдеться у заяві Білого дому.

«Президент Байден має намір зробити все, що в його силах, щоб досягти зниження цін (на бензин) для американських сімей. Це включає оголошене президентом продовження програми вивільнення нафти зі стратегічного резерву до грудня, намір закупити нафту за ціною близько 70 доларів за барель для поповнення резерву, а також заклик до нафтогазових компаній передати свій виторг від зниження видобутку й цін на нафту споживачам (шляхом зниження вартості) на заправних станціях», — йдеться у поширеній заяві.

У ній наголошується, що ціни на пальне на американському ринку вже кілька місяців поспіль продовжують знижуватися завдяки вжитим адміністрацією заходам. З моменту досягнення своїх пікових значень у червні цей показник за останні 18 тижнів упав майже на чверть, повідомили в адміністрації.

Нагадаємо, у США проблема зростання цін на бензин в останні місяці стоїть дуже гостро, і багато аналітиків називають це одним із найуразливіших місць Демократичної партії США напередодні намічених на листопад проміжних виборів.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти