В начало

Перешкоджали роботі: Найєм йде з посади голови Агентства відновлення

Мустафа Найєм написав заяву про звільнення з посади голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, він повідомив, що причиною цього стали системні перешкоджання роботі. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Я залишаю посаду голови Агентства відновлення. Рішення прийняв самостійно через системні перешкоджання, які не дають подальшої можливості ефективно виконувати свої повноваження», — написав він.

З його слів, починаючи з листопада минулого року, команда агентства почала стикатися з «постійною протидією, спротивом і створенням штучних перешкод».

Він зазначив, що Агентству відновлення повністю скасували бюджет на проєкти з відновлення й утримання доріг.

«Я усвідомлюю обмеженість ресурсів і важливість військових витрат. Але скасування коштів на утримання інфраструктури неминуче позначиться в першу чергу на стані доріг оборонного значення і, як наслідок, на всій військовій логістиці. Якщо це не зміниться, наступного сезону нас чекає ускладнення військової логістики й експорту продукції», − пояснив Найєм.

Як відомо, у січні 2023 року Мустафа Найєм очолив Держагентство відновлення. Він мав запустити фактичну роботу з першими об'єктами відновлення і налагодити механізм взаємодії з донорами.

До цього, нагадаємо, ще на посаді заступника міністра інфраструктури Мустафа Найєм і його колега Юрій Васьков були основними представницькими особами держави, залученими до подолання паливної кризи навесні 2022 року.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти