В начало

«Око за око-2»: ще 600 одиниць зброї відправлено на фронт

У межах ініціативи «Око за око-2» мережа АЗК ОККО передала на фронт 600 одиниць зброї. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК.

Як ідеться у прес-релізі, ініціативу «Око за око-2» завершено.

«Мережа ОККО й фонд «Повернись живим» завершили передачу зброї, яку було придбано для підрозділів територіальної оборони завдяки ініціативі «Око за око-2.Озброїмо ТрО до зубів», – повідомила прес-служба компанії.

Останню партію – 50 автоматичних гранатометів калібру 40 мм – отримали у своє розпорядження 8 бригад ТрО, які ведуть бойові дії на різних ділянках фронту: 103-тя, 105-та, 108-ма, 109-та, 116-та, 117-та, 121-ша й 122-га.

Як повідомляв раніше enkorr, перші 50 гранатометів бійцям тероборони було передано ще торік. Крім того, їм передали й 300 мінометів і 200 кулеметів.

Як зазначають у «Повернись живим», гранатомети ефективно підходять як для оборони, так і для наступу, оскільки це «хороша, надійна, перевірена часом зброя. Їх можна встановлювати на бронетехніку, пікапи або безпосередньо в окопі й працювати по ворогу з переднього краю». Окрім того, гранатомети, кулемети та міномети — постійна потреба у всіх родах і видах військ, бо їх часто втрачають в умовах активних бойових дій.

Загалом у рамках ініціативи закуплено 600 одиниць зброї на 400 млн грн, яка сьогодні вже вся працює на передовій.

«31 бригада ТрО захищає сьогодні Україну. Придбана нами зброя дісталася кожній із них. Зараз спільно з нашими клієнтами й фондом «Повернись живим» підходимо до екватора вже третьої хвилі «Око за око». Нині працюємо всі разом задля підтримки ДШВ. І кожен водій, який заправляється на АЗК нашої мережі пальним Pulls, автоматично долучається до підсилення наших захисників озброєнням і технікою», – каже Василь Дмитрів, віцепрезидент з маркетингу ОККО.  

Від початку повномасштабної війни мережа ОККО перерахувала уже понад 1,8 млрд грн на підтримку ЗСУ й гуманітарні потреби українців. Забезпечення захисників України зброєю і технікою є фокусним напрямком для компанії, тож на це спрямовується більшість коштів, кажуть в ОККО.

Нагадаємо, зараз у рамках ініціативи «Око за око-3» компанія разом із фондом акумулює кошти на 10 комплексів розвідки й знищення «Пульстрон» загальною вартістю 500 млн грн для десантно-штурмових військ.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти