В начало

ОККО зібрала 150 млн грн на «Пульстрони» для армії

Мережа АЗК ОККО зібрала 150 млн грн, що дасть змогу придбати вже третій «Пульстрон» для військових. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«На лічильнику «Око за око 3» вже 150 млн, і це означає, що 3-й «Пульстрон» уже готовий», – йдеться у дописі.

Як писав enkorr раніше, з лютого стартував 3-й етап ініціативи «Око за око», в рамках якого мережа АЗК ОККО й БФ «Повернись живим» планують зібрати на підсилення десантно-штурмових військ 500 млн грн й придбати на ці кошти 10 бойових комплексів – «Пульстронів».

Нагадаємо, один «Пульстрон» – це понад 40 одиниць зброї й техніки: FVP-дрони різних типів, бомбери із тепловізійними камерами та боєкомплектом, розвідувальні БпЛА, радіостанції, прохідні пікапи і т.д.

Як зазначили в ОККО, долучитися до ініціативи просто: треба «заправити свого «коня» пальним PULLS» – і гривня з кожного літра піде на «Око за око 3» й буде конвертована у «Пульстрони».

Enkorr повідомляв, що у квітні ОККО накопичила 50 млн грн на другий «Пульстрон».

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти