В начало

ОККО з «Повернись живим» презентували поштові марки (фото)

Наприкінці липня вийшли друком унікальні поштові марки, присвячені і намальовані бійцями ТрО.  Ініціаторами цього випуску стали мережа ОККО і фонд «Повернись живим», йдеться у повідомленні прес-служби ОККО.

Авторами ескізів виступили військові ТрО Руслан Піхота й Тамара Поліщук. Серію випущено за індивідуальним дизайном у межах послуги  «Власна марка» від «Укрпошти».

Кошти від їх продажу підуть у фонд ініціативи «Око за око 2. Озброїмо ТрО до зубів», мета якої — зібрати 400 млн грн на забезпечення колективним піхотним озброєнням усіх бригад Сил територіальної оборони, що просто зараз захищають Україну. 

«Бійці тероборони, люди абсолютно різних мирних професій, котрі залишили свій дім, роботу, бізнес і долучилися до лав оборонців нашої незалежності. Випущені марки – це данина їхній мужності. І водночас це вияв їхнього оптимізму й віри у перемогу. Наш задум полягав у тому, щоб дизайн марок розробили художники й ілюстратори, які самі зараз перебувають у лавах ТрО. Від цього марки набувають додаткової особливої цінності»,  – коментує керівник департаменту комунікацій ОККО Ярослава Полякова. 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти