В начало

ОККО відкрила новий АЗК на Миколаївщині

Мережа АЗК ОККО відкрила свій новий автозаправний комплекс у Миколаївській області. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Новий автозаправний комплекс мережі ОККО розпочав роботу у місті Новій Одесі Миколаївської області», – йдеться у прес-релізі компанії.

АЗК розташовано на автошляху, що веде з Миколаєва до Первомайська і далі на Київ, за адресою: м.Нова Одеса, вул. Центральна, 4-а.

Водії можуть тут заправитися бензином А-95 Євро і Pulls 95, а також дизельним пальним ДП Євро і ДП Pulls.

Як зазначають у прес-службі ОККО, у складі комплексу традиційно працюють магазин і кафе з просторим торговельним залом та з широким асортиментом їжі, напоїв і необхідних у дорозі товарів.

Нагадаємо, у Миколаївській області це четвертий автозаправний комплекс, що працює під брендом ОККО. Ще два знаходяться в обласному центрі, один – у місті Первомайську. Загалом же у мережі ОККО нині функціонує 407 АЗК.

Як писав enkorr раніше, у січні мережа АЗК ОККО відкрила новий автозаправний комплекс у Київській області.

Видання також повідомляло, що торік ОККО відкрила 3 нових автозаправних комплекси. Ще на шістьох об’єктах завершила процес відновлення після пошкоджень унаслідок воєнних дій.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти