В начало

OKKO продає товари для здоров’я вже на 12-ти своїх АЗК

Продукцію оздоровчого призначення в березні можна придбати вже на 12-ти АЗК мереж ОККО. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.  

«Ми розширили наш спектр турботи про тебе. Якщо раптом в дорозі виникне потреба у пластирі, бинті чи чомусь від печії ...  — виручимо. Шукай вже на 12 наших АЗК», – зазначила ОККО за своїй сторінці у Facebook.

Коментуючи повідомлення для enkorr, у прес-службі компанії додали, що магазини мережі ОККО продовжують розширювати асортимент корисних у дорозі товарів, тож у березні вже на 12 АЗК компанії можна придбати пластирі, засоби знезараження, краплі для очей, спреї для горла, креми, аромаолівці, дієтичні добавки й деяку іншу продукцію оздоровчого призначення.

Для зручності клієнтів у торговому залі встановлено спеціалізовані стелажі з таким товаром.

Нагадаємо, перші стелажі з товарами, які можуть знадобитися у дорожній аптечці, з’явилися на ОККО ще торік – у Калинівці під Києвом й у Татарові по дорозі на курорт «Буковель».

Та в березні 2023-го до них додалося ще 10 АЗК. Переважно це великі трасові комплекси, розташовані на автомобільних шляхах, що ведуть до/з Києва. У перспективі компанія планує розширювати кількість таких АЗК й асортимент відповідної продукції.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти