В начало

Обсяги продажів СПГ Trafigura цього року зменшилися

Товарний трейдер Trafigura заявив, що його обсяги продажів СПГ впали на 13,8% у фінансовому році, що закінчився 30 вересня, тоді як прибуток компанії зріс. Про це повідомляє LNG Prime.

Обсяги СПГ скоротилися до 11,2 млн тонн порівняно з 13 млн тонн за аналогічний період торік, який також знизився порівняно з попереднім роком.

Проте трейдер із Женеви повідомив про прибуток обсягом $7,4 млрд порівняно з $7 млрд 2022 роцку, тоді як його доходи зменшилися на 23%, до $244,2 млрд.

Загальний обсяг торгівлі товарами 2023 року був нижчим порівняно з аналогічним періодом торік, знизившись до 298,8 млн тонн.

У 2023 фінансовому році Trafigura торгувала в середньому 6,3 млн барелів нафти й нафтопродуктів, включаючи газ і СПГ, порівняно з середньодобовим показником у 6,6 млн барелів 2022 року.

Фірма заявила, що наразі стабілізувала свої обсяги нафти після припинення довгострокових контрактів на постачання російської сирої нафти і нафтопродуктів з державними компаніями перед міжнародними санкціями, які набули чинності в травні 2022 року.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти