В начало

Обережно – шахраї: в ОККО закликають не вестися на сумнівні «акції»

Компанія ОККО попереджає, що не має жодного стосунку до сумнівних «акцій», які від її імені поширюють у месенджерах шахраї, й просить не вестися на схожі «пропозиції». Про це повідомляють у прес-службі мережі.

«У месенджерах знову активізувались шахраї, які масово розсилають повідомлення й посилання на якийсь лівий сайт з інформацією про те, що у мережі ОККО діють «державні субсидії», пропонують відповісти на запитання, тобто збирають персональні дані, й обіцяють 5000 гривень. Ну, і класика жанру: «…надішли це повідомлення ще ХХХХ своїм друзям – і твоє бажання здійсниться», – йдеться у повідомленні.

Причому, як зазначають у компанії, ідентичну схему шахраї використовують не тільки щодо ОККО, а й щодо інших компаній паливного ринку, і додають, що «багато людей ведеться на шахрайські дії з легкістю, навіть не аналізуючи суть так званої «акції» й контент, який до неї додається».

«Наша мережа OKKO не має жодного відношення до проведення цієї активності, – кажуть у прес-службі. – Про всі акції, які реально проводить компанія, ми пишемо винятково на офіційному сайті: https://www.okko.ua/, повідомлення про них також може надходити тільки від програми лояльності Fishka. Плюс наші офіційні спільноти у ФБ й інстаграмі».

І головне, зазначають в ОККО, аби не стати жертвою шахраїв, аналізуйте хоч трошки інформацію: уважно перевіряйте адресу, за якою вас переспрямовує феєричний розіграш; не переходьте за посиланням, якщо в адресі – незрозумілий набір символів, а якщо таки перейшли – у жодному разі не вводьте своїх персональних даних». А також, радять у компанії, не поширюйте «те, у чому не впевнені на всі 100%».

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти