В начало

Nissan підвищив свої цілі з продажу електромобілів по всьому світу

Японський автовиробник Nissan Motor у понеділок підвищив свої цілі з продажу електромобілів, заявивши, що збільшить виробництво силових агрегатів в США, оскільки прагне надолужити згаяне в сегменті, де домінює Tesla. Про це пише Reuters.

«Японський автовиробник був піонером у галузі електромобілів зі своїм електромобілем Leaf, але боровся разом з багатьма традиційними автовиробниками зі зростаючою конкуренцією з боку спритніших нових учасників.

Nissan тепер прагне, щоб до 2030 фінансового року частка електрифікованих транспортних засобів, які включають його передові гібридні електромобілі, становила понад 55% світових продажів, порівняно з попередньою метою в 50%», – додає агентство.

До цього року автовиробник планує випустити 27 нових електрифікованих автомобілів, 19 з яких будуть повністю акумуляторними, порівняно з попереднім планом 23 електромобілі, зокрема 15 повністю акумуляторних електромобілів.

На додаток до виробництва електромобілів на заводі в штаті Теннессі Nissan планує будувати електропоїзди на заводі в Дечерді в тому ж штаті.

Нагадаємо, Nissan Motor і Renault заявили, що інвестують $600 млн у виробництво шести нових моделей в Індії – на одному з трьох ринків, на яких обидва автовиробники планують тісно координувати свою діяльність у рамках оновленого альянсу.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти