В начало

Незаконне виготовлення пального в Кременчуці: судитимуть чотирьох чоловік

На Полтавщині судитимуть чотирьох членів організованої групи – керівників і працівників двох кременчуцьких товариств, які займалися незаконним виготовленням і реалізацією пального. Про це повідомляється на сторінці Полтавської обласної прокуратури у мережі Facebook.

За даними облпрокуратури, до суду передали обвинувальний акт стосовно організованої групи з чотирьох чоловік: керівників і працівників двох товариств Кременчука.

Працівникам інкримінують незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту й збут підакцизних товарів, вчинених у складі організованої групи, керівникам – організацію цих протиправних дій (ч. ч. 2, 3 ст. 27 ч. 3 ст. 28 ч. 1, 2 ст. 204 КК України).

За даними слідства, торік чоловіки на базі одного з кременчуцьких товариств незаконно виготовляли пальне, яке надалі під виглядом бензину А-92 й А-95 гуртом і вроздріб збували місцевим жителям і мешканцям сусідніх областей.

«Під час обшуку на території товариства правоохоронці вилучили 2 250 л пального, яке відповідно до висновку експертів Інституту судових експертиз є підакцизним товаром», – зазначають у прес-службі облпрокуратури.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало ТУ БЕБ у Полтавській області, оперативний супровід – УСБУ в Полтавській області.

Як писав enkorr раніше, у Дніпрі судитимуть ділків за незаконне виробництво пального.

Видання повідомляло й про те, що на нафтобазі у Волинській області нелегально виготовляли пальне, а також що на Закарпатті судитимуть колишніх працівників нафтобази за розкрадання пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти